Oferta weselna od 80 osób:

Przystawka:

  • Plastry pieczonego rostbefu po angielsku w sosie salsa – verde

Zupa:

  • Krem „Nenusko” z selera naciowego i płatkami migdałów

Danie główne:

  • Polędwica faszerowana suszonymi pomidorami i borowikami w sosie leśnym z kluskami śląskimi i bukietem warzyw gotowanych na parze

Deser:

  • Sernik „Manhattan” z sosem malinowym i bitą śmietaną

Serwis kawowy:

  • Kawa
  • Herbata
  • Dodatki: śmietanka / cukier / cytryna
  • Soki owocowe i woda mineralna ( po stronie zamawiającego )
  • Galanteria cukiernicza ( po stronie zamawiającego )
  • Kosz owoców sezonowych ( po stronie zamawiającego )
  • Tort serwowany przez obsługę ( po stronie zamawiającego )


Kolacja w formie bufetu szwedzkiego:

Zakąski zimne:

  • Kieszonki ze schabu z musem chrzanowym
  • Polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim
  • Wykwintny pasztet z żurawiną
  • Mozaika drobiowa z suszonymi pomidorami i kaparami
  • Indyk pieczony dekorowany brzoskwiniami
  • Szczupak faszerowany na postumencie
  • Sandacz po polsku w galarecie

Zakąski ciepłe:

  • Ziołowe kurczaki zrolowane w cukinii
  • Marynowane w koniaku plastry polędwiczki z rozmarynem
  • Mini kulki wołowe z warzywami po cygańsku
  • Kurczak ze śliwką kalifornijską w boczku
  • Łosoś norweski z warzywami na risotto szpinakowym

Sałatka:

  • Sałatka z pieczonej kaczki, pomarańczy i kiełkami słonecznika w asyście rukoli w sosie pomarańczowym
  • Sałatka „nicejska” z tuńczykiem, jajkiem i pomidorem skropione oliwą z oliwek
  • Sałatka z wędzonego łososia i jaj przepiórczych, rukoli polana oliwą z suszonych pomidorów

Śniadanie:

Zupa 1 porcja / osoba

  • Gulaszowa na wieprzowinie po węgiersku

Danie główne 1 porcja / osoba

  • Szynka pieczona w całości serwowana z sosem chrzanowym