Obiady dla firm

Obiady dla firm to doskonałe udogodnienie w pracy, które wpływa nie tylko na poprawę wizerunku pracodawcy ale też na integrację pracowników. Najedzony pracownik działa efektywniej a koszt takiego lunchu jest naprawdę niewspółmiernie niski. Na naszą ofertę składaj się posiłki w domowym stylu, dietetyczne, wegetariańskie, a także obiady o podwyższonych wartościach odżywczych dla pracowników fizycznych. Różnorodna gama zestawów sprawia, że każdy pracownik może być zadowolony.

Każde danie, w każdym miejscu...

Obiady dla firm

Firma „U leniwej Danuty” przygotowała specjalną ofertę (min. 10 posiłków) dla przedsiębiorstw, biur i klientów indywidualnych na terenie miasta Poznania. Posiłki podajemy w jednorazowych naczyniach, dzięki temu możemy je serwować w miejscach nie posiadających zaplecza gastronomicznego, np. biura, świetlice, sale  konferencyjne.  Istnieje również możliwość serwowania posiłków na porcelanie. Posiłki dostarczamy bezpośrednio do klienta na wyznaczony termin.

Cena:

do 10 szt - 25,00 zł
11 - 20 szt - 20,00 zł
powyżej 21 szt - 18,00 zł

Wariant 1:

  • Zupa: barszcz ukraiński 250 ml
  • Karkówka grillowana z cukinią i papryką 150 g
  • Ziemniaki 200 g
  • Surówka 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Wariant 2:

  • Zupa: gulaszowa 250 ml
  • Kieszonka z schabu z serem i papryką 150 g
  • Ziemniaki zapiekane 200 g
  • Surówka 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Wariant 3:

  • Krem kalafiorowy z makaronem 250 ml
  • Zraz wieprzowy z sosem ciemnym 150 g / 100 g
  • Kasza gryczana z cebulką 200 g
  • Kapusta zasmażana z grzybami 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Wariant 4:

  • Zupa pomidorowa z kolorowym makaronem 250 ml
  • Sztufada wieprzowa z sosem grzybowym 150 g / 100 g
  • Kluski ziemniaczane (kopytka) 200 g
  • Kapusta zasmażana 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Wariant 5:

  • Zupa ogórkowa 250 ml
  • Strogonoff drobiowy 150 g / 100 g
  • Kluski pół francuskie 200 g
  • Surówka 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Wariant 6:

  • Żurek staropolski 250 ml
  • Szaszłyk drobiowy z warzywami 150 g / 80 g
  • Ryż po turecku 200 g
  • Surówka 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Wariant 7:

  • Zupa pieczarkowa z makaronem 250 ml
  • de Volaille z kurczaka 150 g
  • Ziemniaki z koperkiem 200 g
  • Surówka 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Wariant 8:

  • Zupa kapuśniak 250 ml
  • Kąski drobiowe pod beszamelem 150 g / 100 g
  • Ryż biały jaśminowy 200 g
  • Surówka 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Wariant 9:

  • Krem z pieczonych pomidorów i papryki 250 ml
  • Roladka wieprzowa z suszonymi pomidorami i szpinakiem 150 g
  • Kluski szpinakowe 200 g
  • Bukiet warzyw gotowanych 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Wariant 10:

  • Zupa meksykańska z fasolą 250 ml
  • Filet z kurczaka w sosie śmietanowo pieczarkowym 200 g
  • Ziemniaki puree 200 g
  • Surówka 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Wariant 11:

  • Zupa ziemniaczano koperkowa z pulpecikami 250 ml
  • Gyros drobiowy z warzywami i sosem czosnkowym 200 g
  • Ryż jaśminowy 200 g
  • Surówka 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Wariant 12:

  • Krem grzybowy z grzankami 250 ml
  • Sznycel wieprzowy z ogórkiem 200 g
  • Pieczone ziemniaki 200 g
  • Surówka 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Wariant 13:

  • Rosolnik z kluseczkami 250 ml
  • Kotlet schabowy 200 g
  • Ziemniaki z boczkiem 200 g
  • Warzywa gotowane 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Wariant 14 "dieta niskokaloryczna":

  • Krem szparagowy 250 ml
  • Pierś z kurczaka gotowana w warzywach 150 g / 50 g
  • Ryż mieszany biały i dziki 150 g
  • Warzywa gotowane na parze 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Danie wegetariańskie W1:

  • Krem z brokuł 250 ml
  • Camembert panierowany z żurawiną 150 g
  • Ziemniaki z koperkiem 200 g
  • Surówka 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Danie wegetariańskie W2:

  • Zupa Minestrone (zupa warzywna) 250 ml
  • Makaron zapiekany w sosie szpinakowo – śmietanowym 300 g
  • Warzywa gotowane
  • Napój Tymbark 250 ml

Danie wegetariańskie W3:

  • Domowa zupa warzywna 250 ml
  • Pierogi z kapustą i grzybami okraszone cebulą zasmażaną 300 g
  • Napój Tymbark 250 ml

 

Dania rybne:

Zestaw R1:

  • Krem z brokułów i wędzonego łososia 250 ml
  • Okoń nilowy w migdałach 150 g
  • Puree ziemniaczane 200 g
  • Surówka 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Zestaw R2:

  • Zupa szparagowa 250 ml
  • Morszczuk panierowany w sezamie 150 g
  • Ziemniaki pieczone 200 g
  • Warzywa gotowane 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Zestaw R3:

  • Zupa ziemniaczano-porowa 250 ml
  • Dorsz w sosie limetka i chilli 150 g
  • Ryż mieszany-biały z dzikim 200 g
  • Warzywa gotowane 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Zestaw R4:

  • Zupa cebulowa z grzanką serową 250 ml
  • Panierowany filet z tilapii ze szpinakiem 150 g / 50 g
  • Ziemniaki z koperkiem 200 g
  • Surówka z kiszonej kapusty 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Zestaw R5:

  • Krem z dyni piżmowej 250 ml
  • Panierowany dorsz atlantycki z pieczarkami 150 g / 50 g
  • Puree ziemniaczane 200 g
  • Fasolka szparagowa 150 g
  • Napój Tymbark 250 ml

Zestaw R6:

  • Zupa rybna 250 ml
  • Morszczuk w sosie słodko-kwaśnym 150 g / 100 g
  • Ziemniaki pieczone 200 g
  • Surówka
  • Napój Tymbark 250 ml